Al Maha in top 25 beste hotels ter wereld

De grootste reiswebsite ter wereld, TripAdvisor, heeft Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa in de top 25 hotels in de wereld voor 2014 geplaatst. Het resort is de enige in Dubai en zelfs de gehele Verenigde Arabische Emiraten dat de top 25 heeft behaald.

Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa, is een luxe resort in de Dubai Desert Conservation Reserve. Dit reservaat is een beschermd gebied en een thuis voor de Arabische Antilope, Gazelles en vele andere dieren. Het resort is genesteld in een groene oase en gebaseerd op de authentieke bedouinen leefstijl van de vroegere inwoners van de Verenigde Arabische Emiraten. Het resort heeft in total 42 luxe suites, in vier categorieën, met elk een eigen privé terras en zwembad wat uitzicht bied op de woestijn en met mooi weer, de Hajar Mountains aan de horizon.

Bij de boeking van een suite is er ontbijt, lunch en dinner inbegrepen. Het biologische restaurant Al Diwaan verzorgd elke dag meerdere gangen a la carte en op verzoek kunnen de gasten ook op hun prive terras of in de woestijn dineren.

Naast de maaltijden zijn er ook 2 activiteiten per persoon per dag inbegrepen. Deze activiteiten zijn gebaseerd op de activiteiten van de Bedouinen. De gasten kunnen kiezen uit kameeltrektochten, een rit door de woestijn om de wilde dieren te bekijken, een valkenshow, paardrijden enzovoort.

Het resort bied ook verschillende opties om de dag door te brengen zoals een dag in de Timeless Spa, paardrijden of de andere bovengenoemde activiteiten. Hierbij is altijd een 3-gangen, a la carte lunch inbegrepen.

almaha5

almaha4

almaha3

almaha2

almaha1Plaats een reactie