Dubai vakantie info

Wil je een keer op vakantie naar Dubai en ben je op zoek naar goede, betrouwbare informatie? Dan kun je sinds vandaag terecht op www.vakantiedubai.info, dé Nederlandse vakantiesite over de prachtige bestemming Dubai. De site bevat elf uitgebreide pagina’s over alles wat te maken heeft met vakantie vieren in Dubai zoals vliegen naar Dubai, overnachten in Dubai, de stranden, het weer en de beste bezienswaardigheden en attracties van Dubai.

Voor gezinnen met kinderen is er een speciale pagina geschreven over vakantie vieren met kinderen in Dubai. Ook lees je alles over eten en drinken in Dubai. Zo leer je dat je in Dubai gewoon alcohol kunt drinken, echter niet overal, en dat openbare dronkenschap niet toegestaan is. Ook handig is om te weten hoe het zit met de ramadan, kledingvoorschriften en hoe het zit met roken, late check-outs en prijzen in Dubai.

De site is in zijn geheel geschreven door Patrick van Zundert, een ervaren Dubai bezoeker. De teksten voor deze site heeft hij geschreven tijdens zijn 24e en 25e bezoek aan Dubai vorige maand.Plaats een reactie