Een lijstje vol onzin

Dat het komkommertijd is dat bewijst de Telegraaf vandaag wel weer. Ze publiceerden een lijstje met wat de perfecte vakantie zou zijn. Volgens mij heeft de hoofdredactie een stagiaire de opdracht gegeven om dagelijks iets over vakanties te publiceren en heeft de dame in kwestie dit verhaaltje ergens opgeduikeld. Mag ik er even op schieten?

De perfecte trip zou 11 dagen in juli zijn. Volgens mij is de maand juli de maand waarin we zowat gedongen worden om massaal op vakantie te gaan. Ik geloof niet dat iedereen tegelijk met de rest op vakantie wil, zeker niet gezien de prijzen.

De perfecte vlucht zou 4,5 uur zijn. Ik vraag  me af welke malloten er dan ondervraagd zijn. Ik ken bijna niemand die graag langer dan een uur in het vliegtuig zit. Het liefst zou men ‘beam me up, Scotty’ roepen en aan het strand liggen.

Het perfecte hotel zou 7 minuten van het strand lopen zijn. WTF??? Als je een strandvakantie wilt, dan wil je het liefste toch dat je hotelkamer direct aan het strand ligt?

Het perfecte bedrag zou 760 euro p.p. zijn. Daar geloof ik niets van. Vraag in Nederland aan 1000 mensen wat ze willen betalen voor hun vakantie en 999 zullen antwoorden ‘niets’. De 1000e zal waarschijnlijk nog duizend euro zakgeld mee willen, waardoor het gemiddelde bedrag op -1 euro uitkomt.

Alsjeblieft Telegraaf, schop degene die zulke onzin mag publiceren op jullie site direct de deur uit, zodat hij/zij een tijdje gedwongen vakantie mag gaan vieren.Plaats een reactie