Goedkope watervilla’s

Wie een foto van een watervilla op een tropische bestemming ziet die denkt meteen aan een perfecte vakantie. In ieder geval het gros van de mensen. Watervilla’s zijn sfeervolle houten accommodaties die op palen in de zee staan. Als je ’s morgens wakker wordt dan ben je omringt door de meest prachtige zee die je je voor kunt stellen. De zonsondergang bekijk je samen vanaf je terras, genietend van een heerlijke cocktail. Aan dit vakanties die je onder andere in de Malediven, Bora Bora, Tahiti, Moorea en Panama kunt vieren hangt vaak wel een stevig prijskaartje. Voor een tweepersoons bungalow boven de zee betaal je meestal tussen de 500 en 1000 euro per nacht.

Het kan echter ook goedkoper. Je moet dan wel eventjes goed zoeken. De site priceoftravel.com heeft de 19 goedkoopste watervilla’s van 2014 op een rijtje gezet.

Het goedkoopste watervillaresort is AVANI Sepang Goldcoast Resort in Maleisië. Hier beginnen de prijzen per nacht bij 147 USD, wat neerkomt op ongeveer 107 euro. Daar boek je in Nederland vaak nog geen viersterrenhotel voor. Het resort ligt op korte reisafstand van Kuala Lumpur International Airport en heeft begin 2014 een renovatie ondergaan. Een familievilla (82 vierkante meter, voor 4 personen) boek je voor deze zomervakantie al vanaf 177 euro per nacht inclusief ontbijt. Je kunt met dit resort mooi een prachtige strandvakantie combineren met een stedentrip naar Kuala Lumpur.

Andere goedkope watervilla’s zijn:

Eclypse de Mar Aqualodge, Panama- vanaf $ 275 per nacht (200 euro)
Medhufushi Island Resort, Malediven – vanaf $ 311 per nacht (227 euro)
Angaga Island Resort en Spa, Malediven – vanaf $ 328 per nacht (239 euro)
Sun Island Resort and Spa, Malediven – vanaf $ 333 per nacht (243 euro)

Een compleet overzicht vind je in dit artikel.

 Plaats een reactie