Reissites — 25 maart 2014

Ibiza is een zeer populair vakantie-eiland waar jaarlijks zo’n zes tot zeven miljoen toeristen naartoe komen om te zonnen, feesten of juist tot rust te komen. Onder Nederlandse toerusten staat Ibiza sinds vorig jaar extra in de belangstelling vanwege de film en hitserie ‘Verliefd op Ibiza’. Maar hoe is het nou echt op Ibiza? Is het alleen maar uitgaan of kun je er ook genieten van mooie bezienswaardigheden en fraaie baaitjes? Zijn de beroemde feesten alleen maar weggelegd voor de jetset? Is het inderdaad alleen maar een party-eiland of is het ook geschikt als gezinsbestemming? Hoe zit het met vervoer op Ibiza en hoe kom je er? Wanneer is het beste reisseizoen voor Ibiza?

Op al dit soort vragen geeft de nieuwe site IBIZA VOOR BEGINNERS antwoord. Ibiza voor beginners laat je kennis maken met een prachtig eiland, waar spiritualiteit en housemuziek prima naast elkaar kunnen bestaan. Een eiland die je voorgoed verandert als je daarvoor open staat. De site is te vinden via www.ibizavoorbeginners.nl.

(C) foto: Andrey Bayda | shutterstock.com

Tags: , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014
Normandië voor beginners

Normandië voor beginners

17 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *