Koop je Vienna Card vooraf

Ga je binnenkort een stedentrip maken naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen? Koop dan je Vienna Card vooraf via internet. Hiermee bespaar je de administratiekosten die je anders in rekening gebracht worden als je deze kortingskaart ter plaatse koopt.

De Vienna Card kost je 21,90 euro voor een 48-uurs kaart en 24,90 euro voor de 72-uurs versie. Daarmee kun je onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer in Wenen (inclusief de trein) en krijg je kortingen op musea, bezienswaardigheden, attracties en op aankopen.

De afgelopen dagen was ik zelf in Wenen en kocht de Vienna Card ter plaatse. Dat kostte me 2,40 euro aan servicekosten. Ik blijf dat soort zaken apart vinden. Net alsof je bij de bakker ook ineens 50 cent extra moet betalen als je een brood daadwerkelijk af wilt rekenen. Wil je deze overbodige kosten voorkomen, bestel en betaal je Vienna Card dan alvast vooraf via internet. Je kunt daarna deze kortingskaart bij dezelfde verkooppunten (o.a. op de lichthaven van Wenen) ophalen, zonder de extra kosten te betalen.Plaats een reactie