Reissites — 14 februari 2014

Het meest populaire vakantieland onder Nederlanders is niet Spanje, Turkije of Griekenland maar ons eigen Nederland. Ongeveer de helft van alle vakanties die Nederlanders maken worden in eigen land gevierd. En toch blijft er nog heel veel te ontdekken in Nederland. Zo heeft nog geen tien procent van alle Nederlanders alle twaalf Nederlandse provincies bezocht en is er een vrij grote groep die van de top tien attracties van Nederland nog niet eens de helft ooit bezocht heeft.

Voor iedereen die wat meer over Nederland wil weten is vandaag de site Nederland voor beginners gelanceerd. In een aantal onderwerpen kunnen Nederlandstalige mensen van alles lezen en leren over Nederland. Leuk is rubriek typisch Nederlands waarbij je kunt zien wat nou echt typisch Nederlands is. Zo blijkt dat Nederlanders niet gierig maar spaarzaam zijn en dat er een aantal zaken zijn die wij als typisch Nederlands zien maar dat eigenlijk niet zijn. De Nederlandse keuken, eetgewoontes en lekkernijen zijn terug te vinden op de pagina eten & drinken. Hierop ontbreken natuurlijk klassiekers zoals snert, rookworst en stroopwafels niet.

De site is te bereiken via www.nederlandvoorbeginners.info

Tags: , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *