Nu vanaf € 299,- pp naar Canarische Eilanden

Sinds gisteren geldt er voor de Canarische Eilanden ‘code geel’. Dat betekent dat er voor Nederlandse toeristen geen negatief reisadvies meer geldt om naar Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, El Hiero en La Gomera te reizen. De reisbranche sprint daar natuurlijk meteen op in, want de Canarische Eilanden zijn een geweldige winterzonbestemming. Terwijl het in Nederland natter en koeler wordt, kun je daar nog volop vitamine D opdoen.

De eerste vluchten vertrekken komend weekend vanaf Schiphol Amsterdam Airport. Op zaterdag 31 oktober vliegt TUI naar Gran Canaria. Zondag 1 november vertrekt de eerste TUI-vlucht naar het zonovergoten Tenerife. De weersverwachting voor Costa Adeje in het zuiden van Tenerife is voor zondag zonnig en 25 graden. Dat is heerlijk strandweer!

Nu boekbaar vanaf 299 euro per persoon

Op dit moment heeft TUI een aantal geweldige last minute aanbiedingen voor Gran Canaria en Tenerife. Je vliegt de komende weken al vanaf 299 euro per persoon (exc. boekingskosten) naar de Canarische Eilanden. Het gaat op dit moment best hard met de boekingen, dus op = op. Wees er daarom snel bij als je dit weekeinde al in je zwembroek aan het zwembad of op het strand wilt zitten!

Het gaat om deze accommodaties:

Gran Canaria: Jardin del Sol appartementen
Vertrek 5-11 voor 8 dagen
Vanaf € 329,- pp

Gran Canaria: Corona Roja appartementen
Vertrek 5-11 voor 8 dagen
Vanaf € 299,- pp

Lanzarote > Cincos Plazas appartementen
Vertrek 22-11 voor 8 dagen
Vanaf € 290,- pp

Fuerteventura > Maxorata Beach appartementen
Vertrek 7-11 voor 8 dagen
Vanaf € 299,- pp

(*) aanbiedingen zijn geldig op het moment van publiceren en zijn exclusief 25 euro booekingskosten en 2,50 euro SGR-bijdrage per boeking

TUI betaalt de verplichte PCR-test

Als je uiterlijk 30 november met een pakketreis vertrekt, dan betaalt TUI de verplichte PCR-test die nodig is om af te mogen reizen naar de Canarische Eilanden. De uitslag moet negatief zijn om aan boord te mogen.

TUI heeft een speciale pagina over de PCR-test en hoe het allemaal in zijn werk gaat.Plaats een reactie