Op vakantie naar de ABC-eilanden

De zomer is weer in aantocht en dat betekent voor velen vakantie! Nu we weten dat het COVID-19 virus niet heel vatbaar is in de zomer zijn mensen weer vaker geneigd om op vakantie te gaan in de zomermaanden. Als je nog geen vakantie hebt geboekt voor deze zomer kan het wijs zijn om eerst dit artikel te lezen. We bespreken hier de verschillende mogelijkheden van een vakantie naar de ABC-eilanden!

Op vakantie in Aruba

Aruba staat bekend om het tropische weer en dit zorgt voor velen dat ze graag een vakantie nemen op Aruba. Aruba heeft de meest unieke bomen, namelijk de divi divi bomen die ideaal zijn om lekker onder te relaxen wanneer je aan de witte stranden van Aruba ligt. De idyllische sfeer van Aruba zorgt voor een gelukkig gevoel en daarom is het zo populair bij de Nederlandse mensen!

Op vakantie in Bonaire

Een vakantie Bonaire is misschien de leukste vakantie die je gaat hebben. Bonaire is namelijk overgoten door de zon terwijl het ligt in de Caribische Zee (net zoals de andere ABC-eilanden!) Maar wat Bonaire nou zo speciaal maakt, is dat het een zalige plek is om aan het strand te liggen en een goede duik te nemen in de zee! Je kan er de meest prachtige koraalriffen zien terwijl je ook een groot aantal zeedieren kan bezichtigen. Denk bijvoorbeeld aan de zeeschildpadden die te vinden zijn bij Lac Bay. Daarnaast is de zee en het strand niet het enige dat Bonaire te bieden heeft, ook is Bonaire enorm gezellig en heeft het geen gebrek aan culinaire hoogstandjes! In de hoofdstad Kralendijk kan je leuke bars bezoeken en naar restaurants gaan waar heerlijk eten geserveerd wordt!

Op vakantie in Curaçao

Curaçao is onder de ABC-eilanden misschien wel de meest populaire plek van de antillen en voor je volgende zomervakantie is het de ideale plek! Natuurlijk telt Curaçao net zoals Aruba en Bonaire talloze witte stranden met palmbomen om van weg te dromen. Maar het zijn juist de specifieke stranden Mambo Beach en Jan Thiel Baai die in Westpunt ligt die zoveel toeristen laten genieten van het strandleven en het feesten! Daarnaast vind je in Curaçao de kleurrijke Handelskade die je niet moet missen om echt een stukje cultuur van Curaçao te snuiven. Ook de hoofdstad Willemstad gecombineerd met een excursie naar het Christoffelpark zorgen voor niet alleen een zonvakantie, maar ook een culturele vakantie waardoor je wel verliefd moet worden op Curaçao!