Overig — 3 oktober 2013

Goed eten vormt voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de vakantie. Het is daarom fijn als je goede ingrediënten kunt kopen om smaakvolle maaltijden mee te maken. Wie naar Frankrijk op vakantie gaat die zal ongetwijfeld bekend zijn met de zogenaamde hypermarkten zoals die van Carrefour. Ook in Spanje heb je diverse uitstekende supermarkten waar je als Nederlander jaloers op zou worden. Een mooi voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Pepe la Sal in Moraira, een kustdorp aan de Costa Blanca. De vestiging die langs de weg naar Calpe ligt is mede een reden dat we het zo prima naar ons zin hebben in Moraira.

Naast een groot supermarktaanbod waar ook veel ruimte is voor Nederlandse producten zoals pindakaas, hagelslag, drop en paprikachips van Lays blinkt Pepe la Sal vooral uit op het gebied van versproducten en sterke drank. Feitelijk heb je te maken met een supermarkt waarin een slijterij, een slager, een groenteboer, een vishandel en een delicatessenwinkel onder één dak verzameld zijn. Geen enkel moment verlang je naar de Nederlandse supermarkten. Een Albert Heijn, die in Nederland toch als één van de beste supermarkten gezien wordt, mag niet eens in de schaduw staan van Pepe la Sal.

Het mooie van alles is dat de uitstekende versproducten gepaard gaan met alleszins redelijke prijzen. Wie op vakantie gaat in Moraira of in de buurt van Moraira die moet zeker eens een kijkje nemen in deze geweldige supermarkt.

Tags: , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *