Overig — 8 juli 2014

Ben je met je gezin op vakantie in de Ardennen, dan is het van belang om een leuk verblijf te hebben waar alle leden van je gezin plezier aan beleven. In de Ardennen hoeft dit geen probleem te zijn. Er zijn tal van sportieve activiteiten die je kinderen ook erg zullen plezieren. Denk bijvoorbeeld aan kanoën en abseilen. Ook mountainbiken is een hele leuke activiteit voor kinderen.  Daarnaast zijn er de uitjes waar de ouders meer plezier aan beleven dan de kinderen. Een goed middel om deze uitstapjes recht te zetten is een bezoek aan Plopsa Coo.

Dag voor de kinderen
Plopsa Coo is een pretpark dat zich middenin de Ardennen bij het gelijknamige plaatsje Coo bevindt. Een bezoek aan een pretpark is vaak een hoogtepunt voor de meeste kinderen. Waarschijnlijk dus ook het hoogtepunt van een vakantie. Vooral voor de kinderen, maar als de kinderen gelukkig zijn, zijn de ouders dat meestal ook.

Téléco
Tot 2005 had het pretpark nog de naam Téléco. Het was in dit jaar dat Studio 100 het gehele pretpark overnam. Naast de leuke attracties stond het park ook bekend om de fauna van Ardennen die je tegenkwam. Hier kon je de wilde zwijnen van dichtbij zien. Dat is nog altijd zo, maar naast deze leuke elementen heeft het park natuurlijk ook een flinke upgrade gehad. Natuurlijk komen alle bekende figuren zoals vooral de kabouters van de Plop serie terug in thematiek van het park; uiteraard vergezeld met andere bekende figuren van studio 100. De attracties zijn ook spectaculairder geworden.

Compromis
Een bezoek a Plopsa Coo is een fantastisch compromis met de kinderen. Op deze manier kun je net wat makkelijker bepaalde culturele uistapjes er doordrukken. Op die manier komen ze toch in aanraking met cultuur en geschiedenis uit de Ardennen en draagt Plopsa Coo dus bij aan de ontwikkeling van je kind.

Tags: , , ,

Gerelateerd nieuws

Typisch Nederlands

Typisch Nederlands

29 november 2018
Een kleine auto?

Een kleine auto?

27 november 2018
Lichter reizen

Lichter reizen

12 september 2018
All Inclusive

All Inclusive

11 september 2018

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *