Regel nu alvast je huurauto

Autoverhuursite Sunny Cars biedt hun klanten tijdelijk gratis FlexService aan. Deze vroegboekactie biedt je de kans om geheel kosteloos een gemaakte reservering voor een huurauto te annuleren of te wijzigen. Dat kan tot 4 uur voor de huuraanvang, mits de huurperiode na 1 april 2017 ligt. Het gaat dus echt om de boekingen voor de zomerperiode. Door vroeg te boeken garandeer je jezelf van de laagst mogelijke tarieven voor een huurauto op je vakantie. Normaal gesproken stijgen deze prijzen alleen maar naarmate de huuraanvang dichterbij komt. Dat komt vooral omdat aanbod slinkt naarmate de huurperiode dichterbij komt. Dat geldt vooral op populaire bestemmingen zoals Ibiza, Mallorca en de Canarische Eilanden.

Voorwaarde om van de gratis FlexService te kunnen genieten is dat je uiterlijk 31 januari 2017 je reservering voltooid hebt. Naast deze FlexService biedt Sunny Cars nog een aantal voordelen ten opzichte van andere autoverhuursites. Zo is je auto is altijd volledig verzekerd en krijg je niet te maken met dure constructies zoals het verplicht afnemen van een volle tank brandstof tegen een veel te hoge prijs. Sunny Cars is niet voor niets al 30 jaar zeer succesvol op de Nederlandse markt.
Zoek naar een huurauto met FlexService bij Sunny Cars.

 

Boek nu gratis FlexService bij Sunny Cars autohuur (geldt voor reserveringen met huuraanvang na 1 april 2016)Plaats een reactie