Skihütten-Gaudi-weken

Dat wordt de pisteparty van het jaar: van 8 t/m 30 maart gaan in de SkiWelt Wilder Kaiser Brixental alle remmen los. De Skihütten-Gaudi-weken met het ultieme programma voor skifans en partytijgers: gratis skiguides uit de streek, aantrekkelijke arrangementen en heel veel muziek in de berghutten van de SkiWelt, het grootste skigebied van Oostenrijk.

De Skihütten-Gaudi-weken zijn een absolute garantie voor partystemming – in veel van de ruim 70 hutten in de SkiWelt wordt overdag op zonneterrassen op livemuziek gedanst, en in veel bars en cafés ook ‘s avonds. Er is voor elk wat wils, van authentieke volksmuziek, DJ’s en electro, jazz en boogie tot en met rock en coole beats.

En wie wil er niet van een insider de beste tips krijgen over het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk? Nu kan dat zelfs gratis, want wie een vakantie boekt tijdens de Skihütten-Gaudi-weken, kan de SkiWelt ontdekken met een plaatselijke skileraar als piste-guide. Voor alle gasten (met een geldige gastenkaart) staan vanaf 9 uur ‘s ochtends op maandag t/m vrijdag skiguides van de 19 skischolen van de SkiWelt paraat. Zij kennen de beste pistes, de mooiste hellingen, de zonnigste afdalingen en de gezelligste hutten.

Een paar partykrakers: de Weißwurst-party met de Zillertaler Mander, de Skibiza Party met nationale en internationale DJ’s, de Ö3-Pistenbully, Saxy Music met “Mrs. Sax Tronic”, de ongetwijfeld vurige Snow-BBQ in Caribische sfeer, het Alpfresco muziekfestival met 25 internationale DJ’s, de Flying Dixie Brunch met Black River Dixielander, liveconcert van die Jungen Zillertaler, het Rock am Berg Festival, de St. Patricks Partywoche incl. Parade en veel meer.
Ook zal het niet ontbreken aan traditionele Tiroler volksmuziek met groepen als de Zwidan, Salvenbrass, het Trio Land Tirol, Herz Tirol, de Alpis, het Hexenalm Quintett, de Jochstubn Buam enzovoort.
Het volledige programma vindt u op www.skiwelt.at/skihuettengaudi

Extra aantrekkelijk zijn de Skihütten Gaudi-aanbiedingen van 15 t/m 30 maart. In deze weken krijgt u in het kader van de SuperSkiWeken 25 procent extra korting op uw hele vakantie inclusief accommodatie, skipas, skihuur en skischool. Perfect voor gezinnen: kinderen tot 15 jaar skiën in deze periode gratis! De enige voorwaarde: één ouder koopt een skipas met een geldigheidsduur van ten minste 3 dagen.

Vroege vogels kunnen weer uitzien naar verlengde openingstijden met ingang van 15 maart. Vanaf die datum zijn de liften en kabelbanen van de SkiWelt voor de rest van het seizoen al vanaf 8 uur in bedrijf (i.p.v. 8.30 uur).Plaats een reactie