Bestemmingen — 12 november 2021

Reisorganisatie TUI biedt weer vakanties aan Cuba, Jamaica en Costa Rica aan. In december kun je naar deze populaire winterzonbestemmingen vliegen. De eerste vlucht naar Varadero op Cuba vertrekt op vrijdag 24 december. Vanaf dat moment wordt er één keer per week door TUIfly vanaf Amsterdam naar Varadero gevlogen. Vanaf diezelfde datum kun je ook weer naar Jamaica op vakantie gaan. De tropische stranden van Montego Bay, Ocho Rios en Negril liggen op je te wachten. In plaats van Kerstmis met een kerstboom te vieren, kun je heerlijk liggen te relaxen onder een palmboom. Geniet all-inclusive van het RIU Montego Bay hotel of ga voor het vijfsterren RIU Palace Jamaica hotel. De vluchten worden uitgevoerd met de comfortabele Boeing 787 Dreamliner.

Costa Rica

De derde bestemming die TUI weer aanbiedt is Costa Rica. Deze geliefde Latijns-Amerikaanse natuurbestemming wordt aangeboden met vertrek vanaf 31 december. Je vliegt dan met de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines.

Coronaregels

Reizen is tegenwoordig anders dan vroeger. Voor deze landen geldt momenteel het reisadvies ‘code oranje’. Dat betekent dat je voor de terugreis een coronabewijs nodig hebt. Er is geen verplichte quarantaine. Wel gelden er voor de bestemmingen individuele inreisregels en lokale coronaregels.

Bekijk de coronaregels voor Costa Rica

Bekijk de coronaregels voor Cuba

Bekijk de coronaregels voor Jamaica

Tags: , , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 80 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *