Ushuaïa Beach Hotel

Als er één bestemming op Ibiza is die alles heeft dan is het Ushuaïa Beach Hotel wel. Dit luxueuze designhotel belichaamt alles waar party-eiland Ibiza voor staat. Als gast van het hotel verblijf je in prachtige designkamers, lig je overdag aan het gaafste zwembad van het eiland en kun je de hele dag door genieten van de trendsettende feesten die iedere zomer in Ushuaïa Beach Hotel gehouden worden.

Sfeer proeven
Wil je zien waarom Ushuaïa dé partybestemming van Ibiza is? Bekijk dan dit filmpje dat een mooie compilatie van vorig jaar laat zien.

The Best of Ushuaïa Ibiza Beach Hotel 2013 from Ushuaïa Ibiza Beach Hotel on Vimeo.

Ushuaïa Beach Hotel
Het hotel heeft sinds haar jonge bestaan al meerdere prijzen in de wacht gesleept. Zo werd het hotel vorig jaar voor de tweede keer op rij geselecteerd a;s ‘Best Hotel Club van het Jaar’ en werden maar liefst zeven feesten van Ushuaïa genomineerd als beste feest van het jaar. Wie overigens de film ‘Verliefd op Ibiza’ gezien heeft die zal Ushuaïa zeker kennen. De feesten zijn uitgebreid te zien geweest in deze Nederlandse speelfilm.

Gast in het hotel
Als je een kamer boekt in Ushuaïa Beach Hotel dan is een topvakantie op Ibiza gegarandeerd. Je hebt als gast altijd toegang tot alle feesten in Ushuaïa. Alleen dat zou al een reden zijn om een vakantie in Ushuaïa Beach Hotel te boeken. De hotelkamers hebben sowieso een balkon met uitzicht op de feesten. Je kunt in de privacy van je eigen balkon genieten van de beste muziek die op Ibiza gedraaid wordt. De kamers, zowel in The Tower als in The Club, zijn stuk voor stuk smaakvol ingericht en voorzien van alle comfort die je je maar wenst op vakantie. Grote flatscreens, gratis wifi, ‘dual rain sensual shower’ in de badkamer, blackout gordijnen (zodat je ook bij daglicht lekker uit kunt slapen), minibar, roomservice….. noem het maar op en het is er.

Feesten
Ushuaïa is een trendsetter op Ibiza als het gaat om outdoor feesten. Waarom zou je je opsluiten in een club om te feesten terwijl je op Ibiza een perfect klimaat hebt om buiten te feesten? De eigenaren van Ushuaïa hebben dat prima begrepen. Ushuaïa biedt een podium aan bestaande sterren zoals DJ Hardwell, David Guetta en Armin van Buuren, maar ook aan aanstormend talent. Dé topper op het openingsfeest van 2014 was de Duitse techno superster Paul Kalkbrenner. De  feesten in Ushuaïa behoren ook wat betreft geluid, show en visuele effecten tot de wereldtop. Geavanceerde LED-lichtshows, doordachte choreografieën en vuurwerk zorgen ervoor dat de muziek optimaal ondersteund wordt.

Meer weten over Ushuaïa?
Op de Ushuaïa website lees je alles over het hotel, de kamers, de uitstekende services en de feesten. Ook kun je direct een kamer boeken in dit adults-only-hotel.Plaats een reactie