Vakantie voor je chackra’s

Mallorca is een eiland dat bekend staat om haar contrasten. Het eiland in de Balearen kan je veel vertier bieden, terwijl aan de andere kant van het eiland de ultieme rust gevonden kan worden. Het contrast is een reden waarom veel toeristen zich zo aangetrokken voelen tot dit vakantieoord. Lekker de toerist uithangen aan de drukke badplaatsen, afgewisseld met een wandeling of fietstocht in de wilde natuur waarbij de kans groot is dat je geen leven ziel tegenkomt. Ook voor hen die hun ziel alleen maar tot rust willen laten komen is Mallorca een ultieme bestelling. Zij gaan hier op yoga retreat.

Waar?
Over het hele eiland vind je plaatsen waar het mogelijk is om een yoga retreat te houden. De mooiste plaatsen zijn natuurlijk die plaatsen waar je één kan worden met jezelf en je omgeving. Deze plaatsen liggen veelal aan de westkust van Mallorca, daar waar de bergen en de zee elkaar vergezellen. De yoga centra hier liggen vaak op plaatsen met mooie uitzichten en in een oase van rust. Dit zijn uitstekende externe factoren die ertoe bijdragen om je chackras een boost te geven.

Retreat
Het is niet zo dat je in afzondering gaat, ondanks dat het woord retreat zijn afkomst heeft uit het woord retraite. Een retraite betekent van oorsprong dat iemand zicht terugtrekt in afzondering, vaak in een klooster. Bij een retreat ga je in afzondering met een groep gelijkgestemden en worden er naast de meditatie ook activiteiten ondernomen. Hierbij kun je denken aan yogalessen en ontspannende activiteiten zoals peddelsurfen. Alles voor een zowel mentale als fysieke ontspanning, maar wel altijd gelinkt aan het geestelijk welbehagen.

Mallorca is een verrassend eiland, ook voor hen die rust zoeken ; zowel in de natuur en omgeving als in hun geestestoestand.Plaats een reactie