Nieuws — 9 januari 2018

Wie met een Nederlands paspoort naar Vietnam wil reizen die kan dat nu ook doen door middel van een elektronisch visum. Afgelopen maand heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Vietnam besloten Nederland toe te voegen aan de lijst met enkele tientallen landen waarvan inwoners een e-visum naar Vietnam kunnen  reizen. Dit scheelt voor reizigers de rompslomp van een trip naar de ambassade van Vietnam of het inschakelen van een visumbureau dat extra kosten berekent voor het regelen van het toeristenvisum.

Het e-visum voor Vietnam is aan te vragen voor wie maximaal 30 dagen in Vietnam wil verblijven en kost USD. 25,-. Deze kosten kun je met creditcard voldoen, maar MasterCard wordt niet geaccepteerd. In het geval dat het e-visum wordt geweigerd vindt er geen restitutie van de kosten plaats.

Meer informatie over het Vietnam e-visum en het direct regelen van het e-visum kan via de website van de Vietnamese immigratiedienst.

Tags: , ,

Delen

Over de redacteur

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer 75 landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals allesovervakanties.nl

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *