Wordt een expert op vakantie

Wie deze zomer eens niet wil luieren maar graag iets wil leren, is bij JUST AWAY aan het juiste adres. De online reisaanbieder speelt in op de ‘Expertcation’-trend, vakanties waarbij vakantiegangers als hoofddoel hebben nuttig bezig te zijn en zich persoonlijk te ontwikkelen. Behaal je wijnbouwdiploma aan het Balatonmeer in Hongarije of volg een zesdaagse zeilcursus in Kroatië.

Wijnbouwcursus in Hongarije

Het Hongaarse Balatonmeer staat vooral bekend om haar mooi stranden en vele water- en sportactiviteiten. Ook wijnliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Volg een wijnbouwcursus, waarbij je alles leert over het maken van wijn: van het klaren en bewaren tot aan het hevelen en het vullen van de flessen. Na afloop van de cursus doe je een examen en ontvang je een wijnbouwdiploma. Tijdens de cursus overnacht je vier nachten in een driesterrenhotel aan de zuidoever van het Balatonmeer. Je verblijft op basis van more inclusive: dagelijks kun je aanschuiven bij het ontbijtbuffet en ‘s avonds ben je welkom voor en 3-gangen keuzemenu of thema-avond.

 

Zeildiploma in Kroatië

Vier je vakantie in Kroatië op het water tijdens een zesdaagse zeilcursus in de provincie Dalmatië. Tijdens deze opleiding leer je alle basisbeginselen van het zeilen. Elke ochtend krijg je een uurtje theoretische uitleg, waarna je vervolgens gelijk het water op gaat om de theorie de rest van de ochtend en middag in praktijk te brengen. Na afloop van de cursus ontvang je een zeilcertificaat. Je overnacht zeven nachten in een driesterren hotel op basis van halfpension op het eiland Murter, direct aan zee. Door middel van een brug ben je zo op het vasteland.Plaats een reactie