Zakenreis of luxe vakantie? Huur een privéjet!

Gaat u vaak op zakenreis of staat er misschien een luxe vakantie op de planning? Dan is het huren van een privéjet zeker de moeite waard. Er zijn diverse vliegmogelijkheden, u heeft de privéjet alleen voor uzelf en uw gezelschap én de vluchten kunnen op maat geregeld worden. Veel organisaties bieden zelfs nog aanvullende VIP diensten.

Vliegen met een privéjet

Een privéjet huren is niet iets wat mensen dagelijks doen. Daarom is het goed om te weten dat de vlucht van begin tot eind voor u wordt verzorgd. Privéjets vertrekken via een andere terminal op het vliegveld, waardoor u maar een kwartier voor vertrek klaar hoeft te staan. Waar u bij een gewone lijnvlucht afhankelijk bent van de vertrekluchthaven van de betreffende vliegmaatschappij, vliegen privéjets vanaf elke luchthaven wereldwijd. U kunt dus op ieder vliegveld landen, waardoor u zo dicht mogelijk bij uw eindbestemming kunt uitkomen. Hierdoor zijn lange bus- of taxiritten naar uw verblijfplaats niet meer nodig.

De voordelen van een privéjet huren

Een groot voordeel van het huren van een privéjet is dus pure tijdwinst. U hoeft niet uren van te voren op het betreffende vliegveld te staan. De vlucht wordt tot in de puntjes voor u verzorgd en een andere leuke bijkomstigheid is dat zelfs uw huisdieren mee mogen in de cabine. Wanneer u ervoor kiest een privéjet te huren, kunt u er ook een auto met chauffeur bij boeken. Hij wacht u bij aankomst en brengt u naar uw verblijfplaats. Ideaal!

Wilt u in luxe reizen met uw partner? Dan begint u uw vakantie goed met een privévlucht. Alles wat u wenst ligt voor u klaar in de privéjet. U komt volkomen uitgerust op de plaats van bestemming aan en kan zo ontspannen aan uw vakantie beginnen. Of u nu een stedentrip naar Parijs gaat doen of eiland gaat hoppen in de Caribbean, vlieg comfortabel met uw eigen privéjet!Plaats een reactie