Zou jij een Wi-Fi Dog huren?

[gesponsord artikel] Herken je het gevoel dat je op vakantie onderhand meer tijd kwijt bent aan het zoeken naar een fatsoenlijke Wi-Fi-verbinding in plaats dat je lekker op het strand ligt of aan sightseeing doet? Waarschijnlijk wel. Je kunt in de zomermaanden geen camping oplopen of je ziet mensen gefrustreerd rondom de receptie zitten, in de hoop dat ze een stukje van het altijd te zwakke Wi-Fi signaal op kunnen vangen. Gratis Wi-Fi in het hotel? Hahahahaha…. in veel gevallen kun je net een e-mail ophalen en die tien minuten later beantwoorden. Facebook checken, facetimen of surfen op het internet is vaak amper mogelijk door de slechte internetverbinding.

Dat kan anders, dacht de slimme ondernemer José. Samen met zijn partner Santiago heeft hij honden getraind om Wi-Fi-signalen te vinden. De ideale manier om tijd te besparen op vakantie. De honden die onder de naam Wi-Fi Dogs verhuurd worden ontketenen een revolutie op veel vakantiebestemmingen deze zomer. We hebben de Wi-Fi Dogs al gespot in Mexico, op Aruba en ergens in een verlaten hoek op Ibiza.

Kijk maar in dit filmpje hoe het werkt:

Wat ga jij doen deze vakantie? Ga je op de gok kijken of je goede Wi-Fi ontvangst hebt of ga je voor zeker en kies je voor één van die schattige Wi-Fi dogs?

wifidogs3Plaats een reactie