Deze highlights mag je niet missen tijdens jouw reis in de Verenigde Staten

De Verenigde Staten, dat ligt in Noord-Amerika, is een van de grootste landen ter wereld. Het is niet alleen erg groot maar ook heel veelzijdig met verschillende klimaten. Verken de mooiste natuurgebieden van de VS of ontdek de grote steden met torenhoge wolkenkrabbers. De VS heeft zoveel te bieden maar in deze blog laten we je kennis maken met de highlights die jij niet mag missen tijdens jouw reis naar de Verenigde Staten.

Ontloop het massatoerisme

De VS wordt elk jaar druk bezocht door toeristen en dan met name de grote trekpleisters zoals New York, Grand Canyon, Washington D.C. etc. maar het land heeft nog zoveel meer te bieden. Wil jou nou graag het massatoerisme ontlopen dan hebben wij een paar goede tips voor je! Ga op meerdaagse natuurtocht met een Black Feet Tribal Member, een van de native Americans. Hij neemt je mee te paard door het Badger Two Medicine gebied waar je kunt genieten van het prachtige landschap waar je ook de kans hebt om echte grizzly beren te spotten! Je komt dus niet alleen dichterbij de cultuur van de Blackfeet Nation maar ook bij de natuur. Ben je een echte avonturier? Ga dan kajakken in Monterey Bay! Deze unieke wildlife-ervaring neemt je mee langs allerlei fascinerende dieren, maar de grootste attractie zijn de zeeotters.

Liever genieten van de zon?

Ben je een echte zonaanbidder? Dan is er ook zeker genoeg keuze. Rijd met een jeep door de heuvels van Santa Barbara. Santa Barbara wordt niet voor niks de Amerikaanse Rivièra genoemd. Hoge palmbomen, Spaanse herenhuizen en de mooiste stranden. Met de jeep word je met een lokale gids naar de Californische wijngaarden, verschillende restaurants met lokale lekkernijen en natuurlijk prachtig uitzicht over de kust. Een van de mooiste plekken van de Verenigde Staten is Hawaii, dit prachtige eiland is een van de zonnigste regio’s van de VS. Naast de ideale tropische temperaturen is er op dit vulkanische eiland eindeloos veel te beleven. De helderblauw oceaan die perfect is voor surfen en de kleurrijke natuur zorgen voor een paradijselijke omgeving.

Kortom, de Verenigde Staten heeft zoveel meer te bieden dan alleen de grote toeristische trekpleisters. Deze highlights mag je daarom echt niet missen tijdens jouw volgende reis naar de VS. Ontdek dit prachtige land met je partner, vrienden, familie of alleen en laat je verbazen door de veelzijdigheid!