Over ons

Na jarenlang schrijven op diverse reis- en bestemmingsgerelateerde sites werd het tijd voor een eigen reisblog. Dit leidde begin 2013 tot het online reismagazine  www.allesovervakanties.nl. Binnen het totale aanbod van Nederlandse vakantiesblogs willen we ons onderscheiden door een grote hoeveelheid eigen verhalen. Nieuws van derden willen we ook zoveel mogelijk vanuit een eigen invalshoek benaderen. Alles over Vakanties is geschikt voor iedereen die meer wil lezen over vakantie, reizen en reisbestemmingen. De redactie bestaat voorlopig uit drie mensen. Daarnaast zijn er een aantal mensen die af en toe een gastbijdrage leveren.

Hoofdredacteur is Patrick van Zundert, die tientallen reissites op zijn naam heeft staan zoals in12uur.nl, patrickopreis.nl, Steden.net, Top 10 bezienswaardigheden en een groot aantal specifieke bestemmingssites zoals www.cubavoorbeginners.nl, www.spanjetop10.infowww.bonairetop10.nl en www.tokyovoorbeginners.nl. Deskundige op het gebied van vakantieweer & klimaat is Eva de Ridder, die mede verantwoordelijk is voor de teksten en informatie op Nederland’s grootste klimaatsite klimaatinfo.nl (> 1.000.000 pageviews per maand). Derde redacteur is Jeroen Eckhardt, die naast een grot deel van de content op klimaatinfo zich vooral heeft gestort op allerlei bestemmingsinformatie zoals op Alles over de Ardennen, Dublin voor beginners en Mooiste Dorpjes. In 2013 zijn Jeroen en Patrick aan de slag gegaan met het grote portaal Landenwijzer.

Contact opnemen kan via het contactformulier. Informatie over adverteren is te vinden op de pagina over adverteren en informatie over het toezenden van persberichten staat op de pagina over persberichten.



Plaats een reactie