Geweldige business class deal naar Mallorca

Sinds enige tijd biedt Condor ook een Business Class aan binnen Europa. Deze biedt net als de concurrentie alleen economy-stoelen, maar een gratis vrije middenstoel, betere catering, loungetoegang en meer bagagevrijstelling (1 stuk van maximaal 30 kilogram). Het is een extra comfortabele manier om naar Mallorca te vliegen.

Met vertrek vanuit Hamburg en vanaf Düsseldorf Airport is de Condor Business Class naar Mallorca momenteel heel betaalbaar voor reizen in de zomer. Je kunt retourvluchten boeken vanaf € 240. De beschikbaarheid is echter relatief laag.

De aanbiedingstarieven

Dit zijn de aanbiedingstarieven die Condor deze zomer hanteert:

Vanaf Hamburg vanaf 240€
Vanaf Düsseldorf vanaf 250€
Er zijn ook enkele data vanuit Düsseldorf en München met vertrek in april vanaf € 230 retour.

Condor

Info

Toegang tot Spanje is zonder beperkingen toegestaan. Nadere informatie over reizen naar Mallorca is verkrijgbaar bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Annuleringen van de vliegtickets zijn niet mogelijk, maar omboekingen zijn mogelijk tegen een vergoeding plus het prijsverschil.

Gebruik het handige formulier op travel-dealz.de om een vlucht te boeken. Selecteer gewoon de gewenste luchthaven van vertrek en de reisdata. Zij sturen jouw boeking dan met een klik direct door naar Condor.com. Gunstige data hebben ze groen gemarkeerd: