Gratis mobiele data en tijdschriften bij je huurauto

Onbezorgd op reis en tijdens je vakantie optimaal genieten van je bestemming, dat wil toch iedereen? Om dat zorgeloze gevoel mogelijk te maken heeft autoverhuurspecialist Sunny Cars twee extra diensten toegevoegd aan haar reisassistent Sunny2go. Met Sunny2go krijgen vakantiegangers een persoonlijke reisassistent die bij de huurauto inbegrepen zit. Daarnaast profiteren ze ook van 1GB data en tijdschriften, zonder daar extra voor te betalen. Deze recentelijk toegevoegde functies maken je volgende reis nog leuker, relaxter en zorgen ervoor dat je altijd online bent en voldoende entertainment hebt terwijl je onderweg bent naar je volgende bestemming.

Gratis en makkelijk online tijdens je vakantie

Er zijn maar weinig dingen zo vervelend als zonder mobiele data zitten. Daarom ontvangen klanten van Sunny Cars voortaan een gratis eSIM met 1GB data voor 7 dagen. Deze eSIM kan vooraf eenvoudig geïnstalleerd worden en gaat in vanaf het moment dat je op je vakantiebestemming bent en je je mobiele data aanzet en gebruikt. De gratis data is beschikbaar op talloze locaties, van bestemmingen in Europa tot ver daarbuiten. Zodra de databundel van 1GB op is, kunnen de digitale nomaden extra data bijboeken bij Sunny2go’s partner Manet Mobile Solutions. Deze nieuwe service is een extra manier om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen in elke fse van het autohuurproces.

Zon, zee, strand en gratis e-magazines: ontdek de gratis digitale collectie

Huurders krijgen niet alleen 1GB data, maar ook tot vijf gratis e-magazines ter beschikking. In plaats van de kostbare kilo’s in de koffers te gebruiken voor magazines en boeken, kunnen reizigers nu comfortabel op het strand lezen via tablet of smartphone. Sunny2go’s mediabox biedt een breed scala aan mediatitels – van vrije tijd en mode tot auto’s en business nieuws, die gedurende de hele reis te lezen zijn. Afhankelijk van de voorkeur van de reiziger, kunnen deze magazines vooraf, tijdens en zelfs op de laatste dag van de reis gedownload worden. De mediabox is in vier talen beschikbaar: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Elke taal heeft een eigen digitale collectie.Voor wie meer magazines wilt lezen tijdens een vakantie, biedt Sunny Cars de mogelijkheid om extra tijdschriften af te nemen tegen betaling.

Maximaal reiscomfort met de Smart Delay – en conciërgeservice

Sunny2go laat niets te wensen over voor haar huurders. Met de Smart Delay Service kunnen gebruikers ontspannen gebruikmaken van luchthavenlounges bij vluchtvertragingen. Een ander hulpmiddel is de conciërgeservice, deze is tijdens de hele huurperiode beschikbaar via telefoon of chat met persoonlijke aanbevelingen en lokale tips. Een digitale reisgids biedt toegang tot informatie in het Nederlands over 80 bestemmingen over de hele wereld en in het Engels over meer dan 600 bestemmingen. Zo ontdek je welke bezienswaardigheden en insidertips er op je bestemming te vinden zijn.

Slimmer op reis met actuele parkeerinfo en gepersonaliseerde stadstours

Samen met Parkopedia verzamelt Sunny Cars alle informatie over parkeermogelijkheden voor hun reizigers in één oogopslag, inclusief openingstijden en parkeertarieven. Met partner Tripian biedt Sunny2go ook een innovatieve op AI gebaseerde functie aan. Gebruikers krijgen hierdoor de mogelijkheid om via kunstmatige intelligentie gepersonaliseerde stadstours en uitstapjes samen te stellen, inclusief lokale restaurant-aanbevelingen. Zo kun je zelf aangeven waarin je geïnteresseerd bent en waar je de stadstour wilt beginnen. Op die manier wordt er een individuele route voor je uitgestippeld, helemaal afgestemd op jouw wensen.

“We zijn enorm enthousiast dat we gebruikers van onze digitale reisassistent Sunny2go per direct een nog praktischer serviceaanbod voor huurauto’s kunnen aanbieden. De vele functies van de online applicatie zijn erg populair bij onze klanten,” benadrukt Hans Knottnerus, managing director Nederland, België en Frankrijk van Sunny Cars. De persoonlijke reisassistent van Sunny Cars kan eenvoudig en snel gebruikt worden op een smartphone, tablet of via desktop. Alle functies zijn beschikbaar vanaf twee weken voor huuraanvang tot het moment de auto weer ingeleverd wordt.

Voor meer informatie over Sunny Cars: zie www.sunnycars.nl