Nieuw op Bonaire in 2024 – deel 2

Bonaire bruist! Niet voor niets dat steeds meer toeristen uit Nederland en andere landen naar Bonaire vliegen om de veelzijdigheid van Bonaire als vakantiebestemming te ontdekken. De afgelopen jaren hebben nieuwe initiatieven ervoor gezorgd dat Bonaire nog leuker geworden is. In 2024 valt er wederom een hoop nieuws te verwachten op dit geweldige Caribische eiland. Denk aan nieuwe restaurants, vernieuwde accommodaties en een aantal onvergetelijke ervaringen die je op Bonaire kunt beleven. Wij hebben de nieuwtjes over Bonaire voor het jaar 2024 in een serie van vijf artikelen voor je samengevat. Dit is het tweede artikel. Ga er maar eens lekker voor zitten en laat je meenemen in wat Bonaire voor 2024 voor jou in petto heeft.

Meer manieren om het eiland te verkennen

Of je nou de adembenemende landschappen van Bonaire per boot wilt verkennen of wilt genieten van de gemakkelijke drive en dive-ervaring van het eiland met een huurauto, er zijn diverse manieren om van punt A naar punt B te komen. Dit zijn een paar nieuwkomers voor eilandvervoer en alles daartussenin:

1. Voor degenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijkere manier om zich op het eiland te verplaatsen, biedt Hopp Bonaire elektrische fietsen en koolstofneutrale scooters die bijdragen aan de duurzaamheidsdoelen van Bonaire.

2. Golfkarverhuur Bonaire, geopend in 2023, is een leuke manier om Bonaire te ontdekken vanuit een golfkarretje met 360° uitzichten waarbij de warme bries vrij spel heeft.

3. Epic Tours Bonaire Watertaxi biedt een nieuwe vertreklocatie aan om hotelgasten naar Klein Bonaire te brengen met de lancering van dagelijkse diensten vanaf het onlangs geopende Watersportcentrum Bonaire naast het Courtyard by Marriott.

4. Nikol Luxury, een klassiek Navigator 53-jacht, biedt maximaal 30 gasten de ultieme ervaring aan boord en is af te huren voor diverse (privé)vaartochten en overnachtingen. Het jacht is uitgerust met drie slaapkamers, waarvan 1 met een en-suite badkamer.


Fotocredits: alle foto’s zijn afkomstig van Bonaire Tourism – alle rechten voorbehouden