Ruim 40.000 vakantiegangers willen proefslapen in Cadzand

Vakantieliefhebbers hebben zich de afgelopen weken in groten getale aangemeld voor een ‘proefslaapweekend’ van EuroParcs op het nieuwe park in het Zeeuwse Cadzand. Tot nu schreven ruim 40.000 mensen uit Nederland, België en Duitsland zich al in voor een gratis lang weekend vakantie op het park. Om de opening te vieren stelt EuroParcs van vrijdag 7 juli tot en met zondag 9 juli aanstaande 40 beach lodges kosteloos beschikbaar voor maximaal zes gasten.

In ruil voor het gratis verblijf vraagt EuroParcs de gasten om kritische reviews te geven over hun korte vakantie. De proefslapers worden onder meer gevraagd naar hun mening over het bed, het sanitair, de horeca en de schoonmaak. Ook mogen de gasten hun oordeel geven over de incheckprocedure, de gastvrijheid van het personeel, de voorzieningen op het park en de routing van het bedrijf.

Belgische en Duitse toeristen
De proefslapers kunnen rekenen op een geheel verzorgd weekend, inclusief ontbijt, lunch, diner en een hapje en drankje bij aankomst. Dankzij de ligging van het park vlak bij Cadzand-Bad zijn er eveneens volop mogelijkheden voor watersportactiviteiten.

“De belangstelling voor ons nieuwe park in Cadzand is overweldigend”, zegt Marco Budding, marketingmanager bij EuroParcs. “Gezien het extreem hoge aantal aanmeldingen uit Nederland, België en Duitsland voor het proefslaapweekend is het duidelijk dat Cadzand een geliefde bestemming is. Met de ervaringen van de proefslapers kunnen we onze service nog verder verbeteren en zijn we klaar voor het hoogseizoen. De reserveringen voor de zomervakantie stromen al binnen, maar er is gelukkig nog ruimte voor extra boekingen.”

Derde locatie in Zeeland
Het vakantiepark in Cadzand is de derde locatie in Zeeland waar EuroParcs actief is, na Hellevoetsluis en Westkapelle. De provincie is erg in trek bij vakantiegangers, want de zestig beschikbare luxe vakantiewoningen die kunnen worden aangeschaft voor de verhuur waren in een mum van tijd verkocht. Het park in Cadzand ligt op wandel- en fietsafstand van het strand en het dorp Cadzand-Bad.

Aanmelden voor het weekend gratis proefslapen kan nog tot 15 juni via proefslapen.nl.

Over EuroParcs
EuroParcs Group is een Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Apeldoorn. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan gedurende het hele jaar. EuroParcs biedt een scala aan vakantieparken op geliefde locaties in meerdere Europese landen. Het bedrijf wil originele, vernieuwende vakantieparken en concepten aanbieden voor alle doelgroepen en werkt aan het realiseren van internationale ambities. Inmiddels maken zo’n 65 parken in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Oostenrijk deel uit van de EuroParcs Group.