Santi droogpakken

Santi is dé duikspecialist met producten die voldoen aan de hoogste standaard voor duiksportliefhebbers. Ben je op zoek naar een Santi droogpak, verwarmd onderpak of thermo onderkleding? Dan ben je bij SubLub aan het juiste adres. Sublub heeft een uitgebreid assortiment aan Santi producten voor dames en heren.

Verschillende soorten droogpakken

Santi droogpakken behoren tot de high-end droogpakken. De pakken sluiten goed aan, zijn functioneel, warm en droog. De droogpakken van Santi staan bekend om de uitzonderlijke pasvorm, de manier waarop het pak gesneden wordt en de hoge kwaliteit. Alle pakken zijn nauwkeurig afgewerkt met een goede afdichting van de naden. Santi’s droogpakken zijn leverbaar in diverse mannen- en vrouwen maten. Bovendien is het mogelijk om de beenlengte, armlengte en borstomvang van de Santi droogpakken aan te passen.

E-Lite droogpak

De Santi E-Lite is een veelzijdig duikpak gemaakt van Rip Stop Nylon, Butyleen en Polyester met een dichtheid van 450 gr/m2. Het pak is voorzien van alle opties voor professioneel duiken, technisch duiken en grotduiken. Aan de voorkant zit een lange waterdichte rits die is beschermd door een overslag met een tweede rits. Het Santi E-lite droogpak is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Voor heren is er het Santi droogpak E-lite en Santi droogpak E-lite plus. Voor dames is er het Santi droogpak E-lite Plus Ladies First en Santi droogpak E-motion Ladies First. Het verschil tussen E-motion plus en E-Lite plus ligt in de uitvoering van de panelen. Bij de plusuitvoering zijn er verstevigde panelen aangebracht op de plekken waar slijtage kan plaatsvinden. Door het plaatsen van Corduraverstevigingen wordt slijtage voorkomen en is er nog genoeg bewegingsvrijheid. De Santi droogpakken zijn dus enorm duurzaam!

Emotion droogpak

Een andere favoriet onder de duikers zijn de Santi Emotion droogpakken. Voor zowel de mannen als vrouwen bestaan er twee uitvoeringen: het Santi Emotion Ladies First en Santi Emotion Plus Ladies First droogpak, en voor de mannen het Santi Emotion droogpak en de Santi Emotion Plus. De Santi Emotion pakken zijn gemaakt van een lichtgewicht nylonstof, wat flexibiliteit garandeert tijdens het dragen. Het pak staat bekend om z’n exclusieve duurzaamheid en comfort. Santi Emotion droogpakken worden met name gebruikt tijdens recreatieve en technische duiken.

BZ400 Onderpakken

Ben je ook op zoek naar een geschikt onderpak? De Santi BZ400X Ladies First en Santi BZ400X men undersuits zijn perfect voor temperaturen tussen de 0 en 7 graden. Het pak bestaat uit vier lagen. Door de luchtige Pertrex laag wordt vocht makkelijk van het lichaam afgevoerd. Hierdoor ga je niet overmatig zweten tijdens het dragen van het pak. De Santi BZ400 onderpakken zijn er in veel maten. Daarnaast kun je het pak ook op maat laten maken.

Santi: voor jouw onderpakken en droogpakken

Santi’s duikproducten zijn gemaakt door duikers en voor duikers. Het merk staat bekend om z’n hoge kwaliteit. Elk detail in de droogpakken heeft een functie en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wil je graag meer informatie over Santi’s assortiment duikproducten of persoonlijk advies? Bij Sublub vind je een ruim aanbod aan Santi droogpakken en onderpakken. We vertellen je graag meer over Santi E-lite, Santi Emotion en Santi BZ400 duikkleding.