Sunweb Group slaagt erin ook na half augustus alle vakanties uit te voeren

Op basis van de berichtgeving van Schiphol over de beperkingen voor de tweede helft van augustus en september gaat touroperator Sunweb Group ervan uit ook alle vakanties na 14 augustus en in september dit jaar te kunnen uitvoeren. Dit nieuws geldt voor de vakanties van alle merken van Sunweb Group: Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera.

Deze update volgt na eerdere berichtgeving van Sunweb Group over het volledig kunnen uitvoeren van alle vakanties tussen 7 juli en 14 augustus, ondanks de recente vluchtannuleringen en de beperkingen die Schiphol heeft opgelegd.

“Nadat wij onlangs het positieve nieuws konden brengen over de doorgang van alle geboekte vakanties voor de periode 7 juli tot en met 14 augustus, ben ik blij vandaag te kunnen aankondigen dat we ook alle vakanties in de tweede helft van de maand augustus en gedurende de maand september kunnen uitvoeren”, aldus Mattijs ten Brink, CEO Sunweb Group. “Het was de afgelopen weken onze topprioriteit om al onze reizigers zo snel mogelijk duidelijkheid te geven. Hopelijk geeft dit nieuws hen nu alle ruimte om te gaan genieten van de voorpret en uit te kijken naar die welverdiende vakantie. Ook zijn de vakanties die nu nog via Sunweb Group worden aangeboden op de verschillende websites actueel, ook met vertrek via Schiphol, en deze kunnen dan ook veilig worden geboekt.“