TUI stedentrips nu met flinke korting

De zoektocht naar de beste deals voor een stedentrip is vaak een tijdrovende bezigheid. Zeker als je onderdelen zoals de hotelboeking en het vervoer zelf wilt regelen, kunnen er al snel de nodige uurtjes in gaan kruipen. Maar waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Waarom tot in de diepste holen van het internet zoeken naar de beste deal voor een stedentrip als je deze eigenlijk al op een presenteerblaadje aangereikt kunt krijgen?

Steeds meer mensen beseffen dat zelf alles uitzoeken niet altijd de beste manier is. De reisorganisaties zijn met hun tijd meegegaan en bieden kant-en-klare oplossingen, ook voor stedentrips, waarbij er al lang gewerkt wordt met dynamische prijzen. De voordelen van boekingssites in combinatie met de expertise van gespecialiseerde bedrijven. Touroperators zoals TUI worden steeds geliefder als het gaat om het boeken van een stedentrip. En het mooiste van alles? Van tijd tot tijd strooit TUI met flinke kortingen, zoals nu.

City Sales

Bij TUI zijn de City Sales gaande, met kortingen tot maar liefst 100 euro per persoon bij stedentrips! Dat geef je wat extra financiële ruimte om uit te geven op het terras, aan museumbezoek of om lekker uit te gaan eten. TUI geeft deze korting op geselecteerde stedentrips. De TUI City Sales zijn vandaag van start gegaan en duren tot en met woensdag 1 maart. Wees er dus op tijd bij!

Stedentrips met 100 euro korting per persoon

TUI geeft nu tot 100 euro korting per persoon op stedentrips met het vliegtuig naar Valencia, New York City, Londen, Lissabon, Rome en Barcelona.

Verder geeft TUI tot 100 euro per persoon korting op een aantal stedentrips met de trein, zoals naar Londen, Parijs en Berlijn. Onze tip? Kijk eens naar de stedentrips met de nachttrein naar Praag. Dan kom je ’s morgen aan in Praag en kun je uitgerust direct aan je ontdekking van deze geweldige Tsjechische hoofdstad beginnen.

Pak meteen je voordeel:
BEKIJK ALLE STEDENTRIPS MET KORTING

Met eigen vervoer

Wil je een stedentrip met eigen vervoer doen? Ook dan valt er bij TUI tijdelijk een leuke korting te halen. Boek nu je stedentrip net eigen vervoer en krijg tot 25 euro korting per persoon op geselecteerde stedentrips.