10 euro korting op entree Bobbejaanland

Ga je binnenkort naar het Belgische pretpark Bobbejaanland? Dankzij een actie van de Veronicagids kun je maar liefst 10 euro korting per persoon krijgen op de entree van Bobbejaanland. Het enige wat je moet doen is deze bon uitprinten en meenemen naar de kassa van Bobbejaanland. De korting geldt voor maximaal vijf personen, wat je toch eventjes 50 euro korting op kan leveren.

De kortingsbon geldt niet voor reserveringen via internet of reeds betaalde entreebewijzen. De actie duurt tot en dinsdag 25 juni 2013. De prijzen die je betaalt na verrekening van de korting is 23 euro per volwassene of kind tot 1,40 meter (normaal 33 euro per persoon) en 17,50 voor kinderen tussen 1,00 en 1,40 meter en senioren (normaal 27,50 per persoon). Kinderen onder een meter betalen zoals altijd helemaal niets om binnen te komen.

Bobbejaanland vind je bij het dorp Lichtaart, ongeveer twintig kilometer ten oosten van de stad Antwerpen. De openingsdagen en tijden zijn hier te vinden. Houd er rekening mee dat je voor het parkeren van een auto 7 euro moet betalen. Dit is niet inbegrepen in de entreeprijs.



Plaats een reactie