10% nazomerkorting bij Eurocamp

De Nederlandse zomer loopt bijna ten einde en voor velen zit de zomervakantie er weer op. Wie het ontspannen gevoel en het warme weer nog eventjes wil verlengen kan via Eurocamp op luxueuze wijze nazomeren. De luxe campingspecialist introduceert een nazomerkorting op een verblijf in stacaravans middenin de natuur, bij een stad of aan de kust. Dat geldt voor de maanden september en oktober als in zuidelijk Europa het weer nog zacht is en de campings rustiger zijn.

Zelf het zomergevoel verlengen

Het zomergevoel nog even vasthouden? Voor wie geen schoolgaande kinderen heeft of met z’n tweetjes op vakantie gaat, is het naseizoen een goede optie. Geniet van de rust en natuur in een luxe stacaravan, uitgerust met een compleet ingerichte keuken, ruime slaapkamers en een houten terras met zonnebedden en barbecue. Zo behoud je de luxe van thuis, maar in een warmer klimaat. Nazomeren kan op 35 Duitse, Franse, Spaanse of Italiaanse campings middenin de natuur, in steden zoals Parijs of aan de kust: van de Côte d’Azur tot bij de Adriatische Zee.

Nazomeren voor minder

In de maanden september en oktober (inclusief herfstvakantie) biedt Eurocamp 10% nazomerkorting op een verblijf in een luxe stacaravan, met uitzondering van de Aspect. Een babypakket voor kinderen tot 2,5 jaar met opvouwbaar campingbedje en kinderstoel is kosteloos inbegrepen.Plaats een reactie