Aanbiedingen — 22 april 2013

Tijdelijk geeft Oad Reizen maar liefst 200 euro korting per boeking op reizen naar Curaçao. De korting geldt voor alle reizen waarbij er met KLM gevlogen wordt, je in de maand juli 2013 vertrekt en mits je voor 13 mei aanstaande je boeking gemaakt hebt. Er zijn een aantal voorwaarden waar je boeking aan moet voldoen. Zo geldt de korting alleen voor boekingen ter waarde van minimaal 1500 euro en met maximaal 8 personen. Om de korting te krijgen moet je een kortingscode opgeven. De korting wordt dan pas verwerkt in de uiteindelijke reissom. Voor die 200 euro kun je toch lekker wat cocktails drinken op Mambo Beach of heerlijk eten bij de Gouverneur in Willemstad.

Kies jouw Curaçao-vakantie tussen het Oad-aanbod naar Curaçao, voer kortingscode CURAJULI in tijdens de boeking en pak je korting. Vliegen met KLM betekent gratis eten en drinken aan boord, maximaal 23 kilogram aan reisbagage meenemen (economy class) en genieten van een gratis personal entertainmentsysteem boordevol films, muziek en spelletjes. De vluchtduur van een rechtstreekse vlucht naar Curaçao bedraagt slechts 9 tot 10 uur.

Ook op Sint Maarten en Aruba geeft Oad tijdelijk flinke kortingen weg. Voor een aantal Sint Maarten vakanties geldt er een korting van 200 euro per persoon. Op vakanties naar Aruba geldt er een tijdelijke korting van 50 euro per boeking.

Tags: , , , , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *