5 leuke ideeën om je werknemers in het zonnetje te zetten tijdens de vakantieperiode

Jouw werknemers hebben de afgelopen maanden een extra stapje voor de zaak gedaan en daar mogen ze zeker voor beloond worden. Nu het vrijwel zeker is dat we dit jaar een vakantie in eigen land gaan vieren, is het super leuk om een leuke gadget voor op vakantie te geven. Zo kun je iedereen laten zien dat je waardering groot is en laat je ze extra genieten van hun welverdiende vakantiedagen. Maar wat geef je ze dan? Wij geven je 5 leuke tips! 

Strandlaken 

Een strandlaken is nooit weg. Veel mensen nemen een normale handdoek mee naar het strand, terwijl een strandlaken vaak veel meer voordelen heeft. De strandlakens zijn zo geliefd omdat ze lekker groot zijn. Zo kunnen jouw werknemers lekker genieten van de zon tijdens hun vakantie in eigen land. Niet alleen leuk en handig op het strand, maar het kan ook worden gebruikt als picknickkleed in het park of het bos. 

Strandspullen 

Omdat we helaas nog even niet naar het buitenland kunnen, zullen veel van je werknemers de Nederlandse stranden opzoeken. En wat kan er niet missen op het strand? Juist de leukste strandspelletjes. Wat dacht jij van een voetbal, badminton rackets, strandbal of beachball bats? Het leuke aan strandspelletjes is dat je ze kunt laten bedrukken. Zo laat je strandballen bedrukken met het logo van jullie bedrijf. 

Een powerbank 

Op vakantie is het soms extra handig als je een powerbank op zak hebt. Zo heb je niet bij iedere tent stroom, zijn er geen stopcontacten op het strand en is het ook zo dat je in de auto niet altijd je telefoon op kunt laden. Een powerbank is dan ook een geschikt cadeau. De powerbanks bedrukken met het logo van jullie bedrijf maakt het nog specialer en persoonlijker. Zo komen jouw werknemers nooit meer zonder stroom te zitten. 

Een goed boek 

Naast de leukste spelletjes en spullen voor op het strand, kun je jouw collega’s ook een goed boek cadeau doen. Veel mensen komen pas helemaal tot rust wanneer ze in het zonnetje kunnen genieten van een spannend boek. Maar niet alleen spannende boeken, ook managementboeken zijn tegenwoordig helemaal hip. Wat dacht je van deze? 

  • Mo Gawdat, De logica van geluk. 
  • Napoleon Hill, Invictus Library – Think and Grow Rich. 
  • Ben Tiggelaar, De kleine Covey. 
  • David de Kock en Arjan Vergeer, 365 dagen succesvol. 
  • Daniel Kahneman, Ons feilbare denken.

Een leuke tas

Een extra tas op vakantie kan nooit kwaad. Zo zijn er super veel leuke strandtassen die jouw werknemers mee kunnen nemen naar het stand. Ook zijn de jute tassen weer helemaal hot. Deze tasjes zijn makkelijk op te vouwen en zo neem je ze overal mee naar toe. Ook deze tassen zijn leuk te bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Wil je helemaal uitpakken? Kies van voor een goedgevulde koeltas. Een koeltas is handig als je een dagje naar het strand of het park gaat. En hoe leuk is het als jij hem als werkgever al helemaal vult met lekker hapjes en drankjes?

Met deze 5 leuke geschenken laat jij je werknemers zien wat ze hebben verdiend en wens je ze een prettige vakantie. Plaats een reactie