Air Berlin nummer 1 bij vlucht24.nl

De Duitse luchtvaartmaatschappij Air Berlin wordt onder de bezoekers van vliegticketsite vlucht24.nl als beste gewaardeerd. Air Berlin verslaat ons eigen KLM en de directe concurent Lufthansa. Deze airlines staan op de tweede en derde plaats achter Air Berlin. Bezoekers van de site vlucht24.nl kunnen luchtvaartmaatschappijen beoordelen op hun service, op de verzorging aan boord, op het aanbod van multimedia en informatie, op veiligheid en comfort, op punctualiteit en op prijs-kwaliteitsverhouding.

Air Berlin scoort met een gemiddelde beoordeling van 3,81 (op maximaal 5) net iets beter dan KLM, die met een gemiddelde beoordeling van 3,78 het ook prima doet. Dat Air Berlin de beste vliegmaatschappij is volgens deze site zal het management van de luchtvaartmaatschappij goed doen. Air Berlin heeft enige tijd geleden het low-cost imago van zich afgeschud om Lufthansa naar de troon te stoten. Op het gebied van klanttevredenheid lijken ze in deze missie geslaagd.

Wie de resultaten van andere luchtvaartmaatschappijen wil bekijken of zelf een beoordeling toe wil voegen die kan dat doen op www.vlucht24.nl/beoordelingen-airlines.Plaats een reactie