All Inclusive Griekenland

Wist u dat Griekenland wel 6.000 eilanden telt? Allen gelegen in het Middellandse Zeegebied, maar met hun eigen charme. Geniet bijvoorbeeld onbekommerd van lange stranddagen in Pythagorion op Samos, het eiland van één van de ‘zeven wijzen’. Of bezoek de bruisende badplaats Chernissos op Kreta. Welk eiland u ook kiest, ‘nectar en ambrozijn’ zijn inbegrepen tijdens een All Inclusive Griekenland.

Eilandrijk Griekenland

Het mediterrane Griekenland ligt in het zuidoosten van Europa in het Middellandse Zeegebied. Met 6.000 eilanden in de Ionische en Egeïsche Zee, en het grootste eiland van allemaal (Kreta) in de Middellandse Zee, is er genoeg keuze waar u een All Inclusive in Griekenland door kunt brengen. Hier kunt u lekker achterover leunen, want tijdens uw vakantie is al het eten en drinken en veel extra’s inbegrepen. Dat is nog eens ontspannen vakantie vieren!

Pythagoras’ Samos

Geniet onbekommerd van lange stranddagen om daarna lekker aan te schuiven bij heerlijke buffetten. Bijvoorbeeld op het Egeïsche eiland Samos met zijn 160 kilometer aan kustlijn, vol zand- en kiezelstranden. Wist u dat één der ‘zeven wijzen’, Pythagoras, op Samos is geboren? In het zuidoosten van Samos vindt u de badplaats Pythagorion waar het grote standbeeld van Pythagoras in de haven pronkt.

Er zijn hier echter nog vele andere bezienswaardigheden te vinden, zoals het onderaardse aquaduct van Eupalinio. Geen wonder dat Pythagorion op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat, tezamen met het Heraion van Samos, de eeuwenoude tempel gewijd aan godin Hera.

Op een zonnig eiland kan het natuurlijk geen kwaad om ook even op een mooi strand te ontspannen. Het kindvriendelijke zandstrand ‘Pythagorion Beach’ leent zich hier uitstekend voor tijdens een familievakantie. Op het noordelijke Kokkari Long Beach worden gezellige stranddagen vaak begeleid door live muziek van een ‘bouzouki’. U komt meteen in de vakantiemodus!

‘Feel the vibe’ in Chersonissos

Het grootste eiland van Griekenland is Kreta. Met meer dan 150 stranden aan een 1.000 kilometer kustlijn wordt het nog een lastige keuze waar u uw All inclusive Griekenland door gaat brengen.

Wie op zoek is naar een feestje kan terecht in het uitbundige Chersonissos, dé hotspot voor een jongerenvakantie, vol spetterend strandvertier aan Cherso Beach. Wat is er nu lekkerder dan overdag chillen op het strand en ’s avonds de hippe ‘beachroad’ – de weg langs het strand – af te gaan langs clubs en disco’s zoals ‘Club Sensation’? Hier is feestvieren de norm, vaak met speciaal ingevlogen Nederlandse DJ’s? Na een stevige maaltijd in een appartement of hotel van TUI kunt u er wel tegenaan. ‘Feel the vibe and party all night long!’Plaats een reactie