All Inclusive

De wereld ontdekken en ondertussen genieten van een luxe accommodatie gaat in een All Inclusive hotel wel lukken. In zo´n luxe hotel ontbreekt het je aan niks en zorgen het waterpark, de cocktailbar en de spa voor een vakantie vol pret. Met een parelwit strand voor de deur is het vakantieplaatje helemaal compleet. En ook de hapjes en de drankjes zijn de hele vakantie gratis. Ideaal voor wie zich graag in de watten laat leggen.

Overnachten in een All Inclusive hotel

Kies dit jaar voor een onvergetelijke vakantie en laat je in de watten leggen in een All Inclusive hotel. Zo’n luxe hotel is bij TUI alles behalve onbetaalbaar. De faciliteiten zorgen ervoor dat je elke dag iets anders kunt doen. Een kookcursus Indisch eten, je in het zweet werken in de gym of ontspannen in de spa bijvoorbeeld. En dan hebben we het zwembad en de cocktailbar nog niet eens benoemd. Tijdens de luxe vakantie zal het je aan niks ontbreken want alle hapjes en drankje zijn bij de prijs inbegrepen. En omdat de hotels op indrukwekkende plekken staan is ook het uitzicht onvergetelijk.

Een pretvakantie in Turkije

Het land bij uitstek voor een All Inclusive vakantie is Turkije. De hotels in dit Zuid-Europese land zijn luxe en erg geliefd bij zonaanbidders. Een wit zandstrand ligt dan ook voor de deur. Maar dankzij het waterpark en de cabanas die langs het zwembad staan kun je ook bij het All Inclusive hotel luieren onder de zon. De spannende glijbanen en zwembaden zorgen voor heel wat pret. Tussendoor komt de ober een stukje baklava brengen. Breng tijdens de zonvakantie in Turkije ook eens een bezoek aan een bazaar waar kleurrijke sjaals, tapijten en tassen te koop zijn. Of zoek in het hotel de hamam op voor een traditionele zeepmassage.

Wild spotten in Kenia

Wakker worden met uitzicht op een parelwit zandstrand en wuivende palmbomen doe je op de Caribbean. Maar ook in het Afrikaanse Kenia zorgt dit landschap voor een heuse droomvakantie. En het mooie van Kenia is dat je de strandvakantie kunt combineren met het maken van een safari. Het All Inclusive hotel van TUI staat nabij de stad Mombassa aan het azuurblauwe water van de Indische Oceaan. Tsavo National Park ligt op zo’n 3 uur rijden. Een eind weg, maar zodra je de Big 5 in het wild spot ben je de lange rit snel weer vergeten. In de oceaan bij Kenia vind je ook onder water imposante dieren. Leen in het luxe hotel een snorkel en ga op zoek naar dolfijnen, schildpadden en walvishaaien.

Dineren bij de Bedoeïenen in Dubai

Cultuurliefhebbers opgelet. Dubai ligt aan je voeten als je in deze wereldstad kiest voor een All Inclusive hotel. En dat bedoelen we letterlijk; want vanaf het dakterras is het uitzicht op de imposante skyline van Dubai onvergetelijk. In de avonduren is de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, dankzij de verlichting nog indrukwekkender dan overdag. Omdat het luxe hotel direct aan Jumeirah Beach staat kun je heerlijk luieren onder de zon. ’s Avonds staat het diner voor je klaar. Maar je kunt er ook voor kiezen om een excursie door de woestijn te maken en te dineren bij de Bedoeïenen. Dankzij de sprookjesachtige sterrenhemel een onvergetelijke ervaring.Plaats een reactie