Alles over Cancún

De Mexicaanse badplaats Cancún heeft sinds deze week een uitgebreide Nederlandse website: Alles over Cancun. Deze site is gebaseerd op reiservaringen van reisjournalist Dimi3, die het afgelopen jaar twee reizen naar Mexico heeft gemaakt om de de site te schrijven en foto’s te maken.

Waar andere sites over Cancún zich vooral beperken tot algemene vakantie-info en wat bezienswaardigheden, daar gaat Alles over Cancún veel dieper in op een aantal onderwerpen. Zo staan er maar liefst tien stranden van Cancún beschreven inclusief foto’s en wordt er uitvoerig uitgelegd waarom Cancún juist ook voor gezinnen met kinderen zo’n leuke vakantiebestemming is.

Voor wie meer informatie wil hebben over winkelen, snorkelen bij Cancún en het nabijgelegen Isla Mujeres die kan ook op deze site terecht. De site is geschreven in begrijpelijk Nederlands, vanuit de eerlijke visie van de schrijver. Daardoor is Alles over Cancún dé Nederlandse site voor een ieder die op vakantie gaat naar deze prachtige badplaats op het schiereiland Yucatán.Plaats een reactie