Alles over vakanties live!

Het jaar 2013 is goed van start gegaan met de lancering van het nieuwe reis- en vakantieblog Alles over vakanties. Auteurs Dimi3, Jeroen Eckhardt en Eva de Ridder bundelen hun kennis en ervaring op het gebied van schijven over reizen en vakanties op dit nieuwe blog. Op de vraag waarom er naast de honderden, misschien wel duizenden Nederlandstalige reisblogs flink ingezet wordt op weer een nieuw blog is hoofdredacteur Dimi3 kort maar krachtig: “Binnen de tientallen sites die wij beheren is een blog een welkome aanvulling”.

Het blog zal vooral bedoeld zijn om actuele artikelen en tips te plaatsen die beter op een blog passen dan op één van de vele andere sites. Alles over vakanties zal ook in kunnen springen op actuele aanbiedingen van hotels, reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Naast nieuwswaarde gaat de site haar lezers ook helpen om goedkoop ene vakantie te kunnen boeken. Het is volgens Dimi3 niet de bedoeling dat er binnen de site zelf vakanties aangeboden zullen worden. Het aanbod van boekingssites is dermate groot dat het weinig zin heeft om in diezelfde vijver te gaan vissen.

Voor het blog is gekozen voor een vrij strakke en zakelijke indeling. Daarmee hoopt het zich te onderscheiden van de meer frivole blogs. Handig is de integratie van de mogelijkheid om direct via je Facebook-account te kunnen reageren. Hiermee hoopt het kleine team achter de site de drempel om te reageren op artikelen te verlagen.Plaats een reactie