Antwerpen populair tijdens wintersolden

Antwerpen is de populairste Belgische stad tijdens de wintersolden. Dit feitje dat iedereen al wist ontving ik vandaag in mijn mailbox. Een typisch geval van schreeuwen om aandacht. De vakantiesite die dit ‘breaking news’ rondstuurt hoopt zo op extra linkjes naar hun website. Natuurlijk is Antwerpen de meest populaire winkelstad om tijdens de winteruitverkoop naartoe te gaan. Antwerpen is sowieso al de populairste stedentripbestemming onder Nederlandse toeristen. Waarom zou dat tijdens de wintersolden anders zijn?

Het ergste stukje non-informatie is deze zin: “Uit de boekingsresultaten van Weekendjeweg.nl blijkt dat Nederlandse koopjesjagers er vaak voor kiezen om na een dag koopjesjagen een of twee nachten te blijven overnachten in hun soldenstad.”. Klinkklare onzin, bullshit, uit-de-duim-gezogen feiten. De meeste mensen die gaan koopjesjagen in Antwerpen die reizen naar Antwerpen, slaan in een paar uur hun slag en reizen vervolgens afgeladen met de verkregen buit weer terug naar Nederland. Ik zou de mensen die dat kulbericht beschreven hebben graag willen uitnodigen om eens een gedegen onderzoek in Antwerpen komen te doen tijdens de wintersolden.

Voor wie wil gaan shoppen in Antwerpen tijdens de wintersolden: de 2015-editie van de wintersolden begint op zaterdag 3 januari 2015 en eindigt op zaterdag 31 januari 2015. Omdat de eerste dag op een zaterdag valt wordt er een enorme drukte in Antwerpen verwacht. Op zondag 4 januari is het koopzondag in Antwerpen. Deze dag wordt hoogstwaarschijnlijk net zo druk als de zaterdag.Plaats een reactie