Reissites — 23 januari 2013

Antwerpen voor beginners is een nieuwe site over de Belgische stad Antwerpen. Het is een online reisgids die in een achttal hoofdonderwerpen een hoop handige informatie biedt over Antwerpen. Mensen die Antwerpen voor de eerste keer willen gaan ontdekken zullen veel hebben aan de informatie die geboden wordt op deze nieuwe website. Ook mensen die al een aantal keer in Antwerpen geweest zijn en het gevoel hebben dat er nog meer te ontdekken valt kunnen zeker ook wat aan de geboden tips hebben.

Op Antwerpen voor beginners wordt informatie geboden over bezienswaardigheden en musea. Daarnaast worden onderwerpen zoals uitgaan en winkelen in Antwerpen duidelijk uitgelegd. Op de pagina eten & drinken staat informatie over het restaurantaanbod, bier drinken in Antwerpen en worden de favoriete restaurants van de auteurs beschreven. De onderwerpen vervoer en reisinformatie bieden vooral veel praktische info. Handig is te lezen waar dat je gratis kunt parkeren in Antwerpen.

Antwerpen voor beginners is gisteren gelanceerd en is na Curaçao voor beginners, Dublin voor beginners, Ardennen voor beginners en Tsjechië voor beginners de vijfde website binnen de reeks ‘voor beginners-sites’ die onder de vlag van Silver Media vallen.

Tags: ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *