Antwerpen voor beginners

Antwerpen voor beginners is een nieuwe site over de Belgische stad Antwerpen. Het is een online reisgids die in een achttal hoofdonderwerpen een hoop handige informatie biedt over Antwerpen. Mensen die Antwerpen voor de eerste keer willen gaan ontdekken zullen veel hebben aan de informatie die geboden wordt op deze nieuwe website. Ook mensen die al een aantal keer in Antwerpen geweest zijn en het gevoel hebben dat er nog meer te ontdekken valt kunnen zeker ook wat aan de geboden tips hebben.

Op Antwerpen voor beginners wordt informatie geboden over bezienswaardigheden en musea. Daarnaast worden onderwerpen zoals uitgaan en winkelen in Antwerpen duidelijk uitgelegd. Op de pagina eten & drinken staat informatie over het restaurantaanbod, bier drinken in Antwerpen en worden de favoriete restaurants van de auteurs beschreven. De onderwerpen vervoer en reisinformatie bieden vooral veel praktische info. Handig is te lezen waar dat je gratis kunt parkeren in Antwerpen.

Antwerpen voor beginners is gisteren gelanceerd en is na Curaçao voor beginners, Dublin voor beginners, Ardennen voor beginners en Tsjechië voor beginners de vijfde website binnen de reeks ‘voor beginners-sites’ die onder de vlag van Silver Media vallen.Plaats een reactie