Reissites — 3 augustus 2014

Lijstjes maken op volgorde van populariteit blijft altijd lastig. Toch zijn lijstjes die een goede houvast geven om te bapelen wat je wel en niet wilt zien tijdens een vakantie. Toch zijn lijstjes altijd een beperking omdat je dingen uitsluit. Het kan echter ook anders; neem bijvoorbeeld de website van ardennentop10.nl. Deze Ardennen top tien is niet ingericht op de tien beste plaatsen die je perse bezoeken moet. Hier hebben ze een andere top tien samengesteld.

Bezienswaardigheden
Op deze website is een top tien van bezienswaardigheden weergegeven en niet zozeer van locaties. Elke bezienswaardigheid bevat een aantal locaties. In deze Ardennen top tien kun je kiezen uit de volgende 10 categorieën: kastelen, actief, grotten & mijnen, dorpen, steden, brouwerijen, parken & attracties, natuur en Wereldoorlog I & II.  Dit zijn de 10 aspecten die redelijk de lading dekken wanneer we kijken naar de Ardennen.

Stel je eigen top tien samen
Een Ardennen top tien is vaak een persoonlijke afweging. Houd je van actieve vakanties, cultuur, geschiedenis of natuur. Allemaal factoren die kunnen bepalen welke invulling je geeft aan je verblijf in de Ardennen. Dan is het fijn dat er een overzichtelijke en informatieve website is waar je een eigen Ardennen top tien kunt  samenstellen. Je kijkt gewoon in categorieën die jou het meest aanspreken en je kunt een fantastisch programma van activiteiten maken die je wilt doen tijdens je verblijf in de Ardennen.

Laat je niet beperken door lijsten, maar laat je helpen door de lijsten. Op deze manier houd je een wijde blik zonder dat je bang hoeft te zijn dingen te missen. Tot slot nog wel de tip om altijd flexibel te zijn tijdens je vakantie in de Ardennen. Kijk altijd om je heen, want je eigen Ardennen top tien hoeft niet op te houden bij tien.

Tags: , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *