Ardennen top 10

Lijstjes maken op volgorde van populariteit blijft altijd lastig. Toch zijn lijstjes die een goede houvast geven om te bapelen wat je wel en niet wilt zien tijdens een vakantie. Toch zijn lijstjes altijd een beperking omdat je dingen uitsluit. Het kan echter ook anders; neem bijvoorbeeld de website van ardennentop10.nl. Deze Ardennen top tien is niet ingericht op de tien beste plaatsen die je perse bezoeken moet. Hier hebben ze een andere top tien samengesteld.

Bezienswaardigheden
Op deze website is een top tien van bezienswaardigheden weergegeven en niet zozeer van locaties. Elke bezienswaardigheid bevat een aantal locaties. In deze Ardennen top tien kun je kiezen uit de volgende 10 categorieën: kastelen, actief, grotten & mijnen, dorpen, steden, brouwerijen, parken & attracties, natuur en Wereldoorlog I & II.  Dit zijn de 10 aspecten die redelijk de lading dekken wanneer we kijken naar de Ardennen.

Stel je eigen top tien samen
Een Ardennen top tien is vaak een persoonlijke afweging. Houd je van actieve vakanties, cultuur, geschiedenis of natuur. Allemaal factoren die kunnen bepalen welke invulling je geeft aan je verblijf in de Ardennen. Dan is het fijn dat er een overzichtelijke en informatieve website is waar je een eigen Ardennen top tien kunt  samenstellen. Je kijkt gewoon in categorieën die jou het meest aanspreken en je kunt een fantastisch programma van activiteiten maken die je wilt doen tijdens je verblijf in de Ardennen.

Laat je niet beperken door lijsten, maar laat je helpen door de lijsten. Op deze manier houd je een wijde blik zonder dat je bang hoeft te zijn dingen te missen. Tot slot nog wel de tip om altijd flexibel te zijn tijdens je vakantie in de Ardennen. Kijk altijd om je heen, want je eigen Ardennen top tien hoeft niet op te houden bij tien.Plaats een reactie