ArkeFly introduceert Star Class

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij introduceert Star Class, een extra luxe klasse aan boord van hun vliegtuigen. Vanaf 24 april 2014 kan er op vluchten naar verre bestemmingen gekozen worden voor Star Class stoelen.

Als passagier met een Star Class ticket mag je 7 kilo handbagage en maar liefst 40 kilo ruimbagage meenemen. Je mag als eerste aan boord van het vliegtuig en hebt al bij het inchecken een eigen incheckbalie. Aan boord geniet je van extra comfortabele Star Class stoelen, waarbij je een beenruimte van maar liefst 110 centimeter hebt. Alle hapjes en drankjes aan boord zijn gratis, je mag gratis gebruik maken van het Persoonlijk Entertainment Programma en je ontvangt tijdens je vlucht een verzorgingskit en Nederlandse kranten.

Mensen die vroeger met Martinair gevlogen hebben zullen de Star Class mogelijk nog wel kennen van deze luchtvaartmaatschappij die enkele jaren stopte met personenvervoer. Slim van ArkeFly om deze naam uit de koelkast te trekken. De associatie met de voormalige Star Class van Martinair zal zeker helpen om deze duurdere vliegtuigstoelen verkocht te krijgen.

De Star Class gaat aangeboden worden op ArkeFly vluchten naar Aruba, Bonaire, Canada, Cuba, Curaçao, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Mexico en Verenigde Staten (Florida, California en Las Vegas). Wat ons betreft zetten ze ze op vluchten naar Dubai ook in. Op die manier zouden ze hun concurrentiepositie ten opzichte van KLM en Emirates Airlines op deze drukke route kunnen verstevigen. De Star Class is ook boekbaar via pakketreizen met Arke die met ArkeFly gevlogen worden.

Alles over de Star Class van ArkeFly lees je op deze pagina.Plaats een reactie