Bestemmingen — 25 april 2014

Eén van mijn favoriete hang-outs in Dubai is Bahri Bar. Deze bar is onderdeel van het prachtige Mina A’Salam hotel. Het ligt op de eerste verdieping met een terras dat uitzicht heeft over een deel van het hotel en daarachter Dubai-icoon Burj Al Arab.

De bar heeft verder een zeer uitgebreide drankkaart, een wijnkaart waar menig toprestaurant zich niet voor hoeft voor hoeft te schamen en een keuze uit cocktails die me meerdere avonden zoet kan houden.

Om een mooi plekje bij Bahri Bar te hebben is het vooral in de drukkere maanden beter om te reserveren. Vooral de tafeltjes die direct aan de buitenrand staan zijn vaak bezet. Vaak is het wel mogelijk om binnen alvast wat te drinken totdat er buiten een tafel vrijkomt.

Tags: , , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *