Reissites — 30 juni 2014

Bali is voor veel Nederlanders dé vakantiebestemming in Indonesië. Jaarlijks vliegen dan ook tienduizenden landgenoten naar dit prachtige Aziatische eiland. Een heerlijk klimaat, vriendelijke mensen, indrukwekkende tempels, prachtige stranden en een overweldigende natuur zijn de belangrijkste elementen waarvoor men een vakantie naar Bali boekt.

Voor iedereen die meer wil weten over Bali maar geen zin heeft om uren lang te moeten spitten binnen enorme Bali-sites, is er nu de Nederlandse site Bali voor beginners. Op deze site lees je informatie over de stranden van Bali, de tempels op Bali, de verschillende plaatsen op Bali, het weer van Bali en alles over vakantie vieren op Bali. Zo lees je dat een winterzonvakantie tijdens het regenseizoen eigenlijk helemaal zo’n slecht idee niet is, omdat de temperaturen dan iets getemperd zijn, de regen zich meestal tot wat buien beperkt en de prijzen in dit seizoen lager liggen (m.u.v. de schoolvakanties).

URL: www.balivoorbeginners.nl

Tags: , , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *