Barcelona enorm populair

Voor Nederlandse toeristen is Barcelona misschien wel dé stedentripbestemming. Dankzij de goedkope vliegtickets, het grote aantal vluchten per dag naar Barcelona en de vliegtijd van nog geen twee uur is Barcelona natuurlijk een ideaal reisdoel voor Nederlanders.

Daar komt nog eens bij dat Barcelona een groot deel van het jaar een heerlijk klimaat heeft. In Barcelona speelt het dagelijks leven zich veel meer dan in sommige andere steden grotendeels op straat af. Als het echt warm wordt dan kun je, in tegenstelling tot heel veel andere grote Europese steden, heerlijk zonnebaden en zwemmen dankzij de kilometers aan zandstrand in Barcelona.

Wat natuurlijk niet onbelangrijk is, is dat Barcelona vooral ook een betaalbare stad is. Wie hier op een terrasje gaat zitten die zal over het algemeen te maken krijgen met zeer acceptabele prijzen. Voor de dames is er de bonus van de vele winkeltjes. Vooral op het gebied van mode en schoenen heeft Barcelona echt wat te bieden. De mannen kunnen zich troosten met een rondleiding in voetbaltempel Camp Nou. De thuishaven van de legendarische FC Barcelona staat hoog op het to do-lijstje van voetbalfans.

Wie nog twijfelt of Barcelona voor hem of haar wel een leuke stad is , die zou eens een kijkje kunnen nemen op Barcelona voor beginners. Hier staat in eenvoudige taal heel wat eerlijke informatie geschreven voor iedereen die overweegt om naar Barcelona te gaan of al een reis naar deze prachtige Spaanse stad geboekt heeft.Plaats een reactie