Blue Monday korting bij TUI

Het is vandaag Blue Monday; de meest deprimerende dag van het jaar. In goed Nederlands wordt deze dag ook wel depridag genoemd. Deze dag is de uitkomst van een naar eigen zeggen wetenschappelijk onderbouwde formule waaruit blijkt dat de 3e maandag van januari de dag is waarop de meeste mensen zich neerslachtig, weemoedig of treurig voelen. Dat het weer in deze periode statistisch gezien niet meezit, werkt hier zeker aan mee. Zeker het grijze gematigde zeeklimaat van Nederland kent heel wat sombere uurtjes in deze periode: in totaal is er gemiddeld sprake van slechts twee uur aan zonneschijn binnen een dag die inmiddels alweer een daglichtperiode van 8,5 uur heeft.

Het beste medicijn tegen Blue Monday is het opzoeken van prettige omstandigheden. Iets wat enorm goed schijnt te helpen is zonnig warm weer in combinatie met een fijne plek. In één woord samengevat: VAKANTIE. De reisbranche kijkt vol vertrouwen naar het zomerseizoen.

Extra korting tot 100 euro bij TUI

Om Bleu Monday enigszins te verzachten komt reisorganisatie TUI met speciale Bye Bye Blue Monday Deals: tot 100 euro extra korting boven op de Snelle Boekers Voordelen. De korting wordt door middel van speciale kortingscodes gegeven.

Dit zijn kortingen en de te gebruiken kortingscodes op TUI.nl:

·        BMZONVK | Bespaar tot 100,- extra korting op zonvakanties en verre reizen bij een minimale besteding van 1.000,-
·        BMAUTOV | Bespaar tot 50,- extra korting op autovakanties bij een minimale besteding van 500,-
·        BMSTEDN | Bespaar tot 50,- extra korting op stedentrips bij een minimale besteding van 350,-
·        BMZONVK | Bespaar tot 100,- extra korting op rondreizen bij een minimale besteding van 1.000,-
·        BMBUSRZ | Bespaar tot 50,- extra korting op busreizen bij een minimale besteding van 500,-

Op de speciale Bye Bye Blue Monday kortingspagina lees je meer over deze kortingen en zie je de beste aanbiedingen van TUI.Plaats een reactie