Reissites — 7 augustus 2013

De metropool Boedapest is met ruim vier miljoen toeristen de populairste bestemming van Hongarije. Boedapest is vooral populair als stedentripbestemming, slechts een minderheid combineert een reisje naar Boedapest met een vakantie elders in Hongarije. Voor Nederlandstalige geïnteresseerden in Boedapest is onlangs de site BOEDAPEST VOOR BEGINNERS gelanceerd. Binnen een zevental onderwerpen wordt belangrijke informatie over de Hongaarse hoofdstad gegeven.

De zeven hoofdonderwerpen zijn Boedapest in het algemeen, eten & drinken in Boedapest, de bezienswaardigheden van Boedapest, vervoer in Boedapest, reizen naar Boedapest, praktische reisinformatie en het weer in Boedapest.

De site Boedapest voor beginners is zoals vrijwel alle sites van Dimi3 gemaakt op basis van eigen ervaringen en voorzien van eigen fotomateriaal. De teksten zijn grotendeels in Boedapest zelf geschreven, omdat op dat moment de auteur helemaal in de sfeer van de stad zit.

URL: www.boedapestvoorbeginners.nl 

Tags: , , ,

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *