Reissites — 7 augustus 2013

De metropool Boedapest is met ruim vier miljoen toeristen de populairste bestemming van Hongarije. Boedapest is vooral populair als stedentripbestemming, slechts een minderheid combineert een reisje naar Boedapest met een vakantie elders in Hongarije. Voor Nederlandstalige geïnteresseerden in Boedapest is onlangs de site BOEDAPEST VOOR BEGINNERS gelanceerd. Binnen een zevental onderwerpen wordt belangrijke informatie over de Hongaarse hoofdstad gegeven.

De zeven hoofdonderwerpen zijn Boedapest in het algemeen, eten & drinken in Boedapest, de bezienswaardigheden van Boedapest, vervoer in Boedapest, reizen naar Boedapest, praktische reisinformatie en het weer in Boedapest.

De site Boedapest voor beginners is zoals vrijwel alle sites van Dimi3 gemaakt op basis van eigen ervaringen en voorzien van eigen fotomateriaal. De teksten zijn grotendeels in Boedapest zelf geschreven, omdat op dat moment de auteur helemaal in de sfeer van de stad zit.

URL: www.boedapestvoorbeginners.nl 

Tags: , , ,

Gerelateerd nieuws

In 12 uur

In 12 uur

10 november 2015
New York top 10

New York top 10

25 mei 2015
Parijs voor beginners

Parijs voor beginners

8 oktober 2014
Parijs tips

Parijs tips

2 oktober 2014
Lissabon voor beginners

Lissabon voor beginners

16 september 2014
Bretagne voor beginners

Bretagne voor beginners

14 september 2014
Luxemburg voor beginners

Luxemburg voor beginners

11 september 2014
Düsseldorf voor beginners
Neurenberg informatie

Neurenberg informatie

20 augustus 2014

Delen

Over de redacteur

Dimi3

Reisjournalist Dimi3 reist 80-100 dagen per jaar en publiceert op tientallen websites reiservaringen, foto's en informatie over allerlei reisbestemmingen. Favoriete bestemmingen zijn Dubai, Mexico, Caribische eilanden, Florida en grote steden zoals Hong Kong, Singapore, Londen en New York.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *