Bureau toerisme in Hasselt verwent haar gasten

Het bureau voor toerisme in de Belgische stad Hasselt is erg goed bezig. Niet alleen is de website zeer compleet ingericht, ook het folder materiaal laat niets te wensen over. Wanneer je een bezoek brengt aan deze hoofdstad voor levensgenieters, die ook wel bekend staat als de “de Stad van de Smaak”, doe je er goed aan als eerste een bezoek te brengen aan het bureau voor toerisme aan de Maastrichterstraat. Je treft er namelijk ontzettend veel goede en bruikbare informatie. De stad Hasselt heeft bijvoorbeeld verschillende themaroutes die je middels een gedetailleerde kaart kunt volgen. Deze zijn gratis verkrijgbaar en heel handig om op zak te hebben. Je kunt hierbij kiezen tussen de Smaak Route Hasselt, Fairtrade Wandelroute, Trendy Hasselt, Creatief Hasselt, Bohemien Hasselt en Exclusief Hasselt.

Daarnaast liggen er leuke folders met tips en etiquette voor jongeren die de stad bezoeken. In dit Jongerenplan staan ongeveer 100 tips met leuke, gezellige of bijzondere plekjes. Voor de kids is er een luisterroute te volgen die dwars door de binnenstad loopt en waarbij ze griezelige, grappige en ook ontroerende verhalen horen. Het enorme aanbod van leuke en gezellige restaurants is ook samengebracht op een speciale kaart, de Resto Wijzer. Deze kaart is ook nog eens gecategoriseerd in drie soorten te besteden budget.

We kunnen daarom wel melden dat het bureau voor toerisme niets aan het toeval over laat. Zij en ook de ondernemende binnenstad doen er werkelijk alles aan om de bezoekers uitstekend te informeren over hoe gezellig de stad Hasselt werkelijk is.Plaats een reactie