Contant geld mee naar Cyprus

Wie binnenkort op vakantie naar Cyprus gaat doet er verstandig aan om voldoende contant geld mee te nemen. Er zijn nog geen berichten over het opheffen van de pinlimiet die tijdelijk ingesteld is om te voorkomen dat men op Cyprus de bankrekeningen leeg trekt.

Wat helemaal niet in te schatten is, is wat voor gevolgen het heeft voor de hoeveelheden contant geld op het moment dat de pinlimiet wél opgeheven wordt. Ga je binnenkort naar Cyprus op vakantie dan kun je beter het zekere voor het onzekere nemen en in ieder geval voldoende contant geld meenemen om de vakantie door te kunnen komen.

De toeristische sector op Cyprus wacht met smart op het moment dat het geldverkeer op Cyprus weer normaal wordt. Allereerst werken de berichten over Cyprus van de afgelopen weken niet positief op het boekingsgedrag van toeristen. Een groter groeiende groep potentiële bezoekers van Cyprus mijdt het eiland vanwege de negatieve berichten. Verder hebben steeds meer hotels, autoverhuurders en restaurants moeite om de geldstromen op een juiste manier onder controle te houden. Er verschijnen steeds meer berichten van ondernemers op Cyprus die in de liquiditeitsproblemen dreigen te raken.Plaats een reactie