Corendon verandert in een snackbar

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines is hard op weg om te transformeren tot een snackbar. Als eerste luchtvervoerder ter wereld werd er de mogelijkheid geboden aan klanten om friet en mayonaise bestellen. Kennelijk is de gefrituurde hap zo populair dat Corendon Airlines besloten heeft het assortiment uit te breiden met kroketten en bitterballen. Voor de liefhebbers van de Nederlandse snackcultuur natuurlijk een waar feestje zo kilometers hoog in de lucht.

Wat mij betreft mogen KLM, ArkeFly en Transavia dit voorbeeld van Corendon volgen. Lekker genieten van de overheerlijke smaak van vleesragout in een knapperig jasje van paneermeel, begeleid door een goede mosterd. Dat is toch heerlijk alternatief voor de kleffe saucijzenbroodjes van Transavia (één van mijn vrienden noemt ze niet voor niets Rans-avia), het bakje vocht met koolhydraten en smaakversterkers (Cup a Soup) bij ArkeFly of de warme bakjes hondenvoer van KLM.

Als Corendon nog open staat voor wensen: ik zie op de vluchten naar  Kreta ook graag de berenklauw met pindasaus, de frikandel speciaal en de bamischijf op het menu verschijnen. Hoef ik niet meer naar Friet van Piet toe zodra ik op Heraklion Airport geland ben.

Foto: tnarik | flickr

 Plaats een reactie